Website Upgrade

Website upgraden naar nu

Veel websites zijn nog niet aangepast aan de eisen en mogelijkheden van nu als het gaat om SEO, smartphones en tablets en social media. Wij kunnen uw website upgraden naar nu. Met betere resultaten in Google, integratie van social media (Facebook, Twitter, LinkedIn) en een goede presentatie op ieder scherm, mobiel, tablet, pc of laptop. Met onze upgrade wordt uw site weer en beter gevonden.  

Samen met u bekijken we of er teksten aangepast of aangevuld moeten worden, met misschien nieuwe foto's en/of video. Het beste van het oude behouden en combineren met de nieuwste mogelijkheden, dat is onze aanpak. 

Door het toepassen van SEO (Search Engine Optimization- 'zoekmachine optimalisatie') wordt een website vaker bezocht. Wij bieden de expertise om hoger in de Google-ranking te komen, waardoor uw website beter gevonden wordt. 

Wikipedia - Zoekmachine Optimalisatie

Hoe efficiënter een website in elkaar steekt, hoe sneller de pagina's getoond zullen worden aan de bezoekers. Tegenwoordig is snelheid van groot belang; bezoekers haken af als het laden van een pagina te lang duurt. De omvang van de plaatjes, de compressietechniek van foto's en video's en de "schone" code van de PHP spelen hierbij een rol. Een te groot aantal MB's voor een afbeelding, een verkeerde compressie en overbodige regels in de pagina-code, zorgen voor dergelijke langzame pagina's. Wij kunnen uw pagina's stroomlijnen en efficiënter maken, om de gewenste snelheid te behalen.

 

Wilt u ook uw website upgraden naar nu? Bel ons voor een afspraak, wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en advies te geven.